Post by conneecelwade on Mar 9, 2022 1:36:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają klawisze ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
grafika zajebista odwzorowane odwzorowane perfekcyjnie
Fajna gra, ale nie mogę się zalogować i pobrać postępów na tym nowym telefonie. Próbowałem odzyskać hasło przez e-mail, ale to nie działa. Czy 5 gwiazdek, jeśli ten problem zostanie rozwiązany.
sterowanie i grafika są dobre, wiele różnych śmigłowców bojowych też, ale jest to zbyt opłacalne, aby wygrać, trudności wzrastają w każdym odcinku i CELNIE zachęca graczy do wydawania PRAWDZIWYCH pieniędzy na zakup samolotów, tak zmarnowany potencjał dobra gra jak stało się to grą typu cash-grab.
Gra jest super, znaczy się była bo po ostatnich aktualizacjach samoczynności wyłączania się. Co niestety uniemożliwia granie. Jeśli to nie poprawi się to będzie trzeba usunąć. A szkoda bo naprawdę była super grą.
Po otrzymaniu czorta tej grze dostępu do zdjęć i plików w telefonie? Ehh zaraz będzie prosiła o pin karty i hasło do konta
Brakuje sterowaniam jojstikiem
Fajna ale nie na sie zapisywac progresu
Czy mozna odzyskac dane z 01.04.2016. Poniewaz przez pomylke zapisalem stan z gra od poczatku, a wczesniej mialem kilkanascie pojazdow latajacych?
Stara wersja miała fajną fabułę... dlaczego ją usunęliście, miło było ją przeczytać, także grafika menu była lepsza w starych wersjach. Mam nadzieję, że wróci.
Bardzo podoba mi się ta gra, po prostu nie mogę utworzyć nowego konta .. gram w tę grę na moim starym telefonie i naprawdę ją kocham, życzę sobie, aby łatwiej było zresetować twoją grę
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hành động ceva
Za każdym razem, gdy próbuję otworzyć tę grę, zawsze utknąłem przy logo Joycity i pasku ładowania i nigdy się nie ładuje. Próbowałem nawet pobrać starsze wersje, aby gra działała i aktualizowała, ale zawsze utknęłam przy logo Joycity. Wszedłem na stronę, aby zobaczyć, jak to naprawić, nic nie mogło pomóc. Napraw swoją cholerną grę.
Do bani ta gra, po drugiej drugiej stronie nie i wszystkie inne osiągnięcia skasowalem a było 6 map i 11maszyn zdobytych razem z gra:((( jak wiedzieć, żeby wiedzieć bym dlugo nierobił a tak to bubel jest tyle nagrałem i ostatnia aktualizacja przekreslila wszystko-gratulacje dla programistów
Fajna gra wciafajaca.
Szkoda, że nie było łatwiej zdobyć złoto i tańsze ceny i może usunąć grę, jeśli firma nie może ułatwić zakupu śmigłowców bojowych, ponieważ nie każdy ma pieniądze na zakup wszelkiego rodzaju złota i diamentów. z niskim poziomem, ponieważ spędziłeś miesiąc, aby zdobyć złoto, aby kupić śmigłowiec, to jest głupie, więc napraw to.
Ma jeszcze troche mankamentów ale da się pograć
Gdy zlaguje nic nie możesz zrobić musisz udostępnić baterie:(
건쉽배틀: 헬리콥터 3D 액션 액션 fpdk
W przeszłości. Możesz łatwo zarabiać pieniądze i złoto, grając w Misję Specjalną, o ile masz cierpliwość grając offline. Mogę kupić broń bojową za gotówkę i złoto w trybie offline. Mogę kupować materiały eksploatacyjne w trybie offline. Ale teraz mogę zarabiać tylko offline na misji specjalnej, a nie na złoto. Nie mogę kupić broni bojowej ani materiałów eksploatacyjnych, chyba że przez Internet. Grałem w tę grę prawie rok i mi się podobało. Ale teraz nie mogę cieszyć się tą grą po 30 minutach gry.
Mocno się tnie i mało darmowych plansz
Naprawdę uwielbiam tę grę, świetna kontrola, nie zła grafika Grałem w nią przez 3 lata, ale ją usuwam, teraz pobieram ją ponownie, ale za każdym razem, gdy otwieram aplikację na samym początku, zawsze się zawiesza .... plss napraw to naprawdę przegap tę grę
Za dużo lub powinienem powiedzieć waaaaaay za dużo reklam, tak jak po prostu idziesz do hangaru lub robisz zakupy, reklama jest odtwarzana przez 30 sekund lub mniej bez przycisku „nie”, aby prawie pominąć, a co najważniejsze, nie możesz zapisać ani zarejestrować, aby zapisać swoje postępy i usunąć stary plik lub twoje najstarsze konto w tej grze... jeśli to przeczytają twórcy lub ktoś ze społeczności, nie krytykuję twojej gry/produktu, po prostu mówię prawdę... i napraw grę, aby wszyscy mogli z radością grać ponownie, tak jak stare dobre dni 2017 roku..
To dobra gra. Ale nienawidzę tego, że możesz zalogować się tylko na jedno konto, a Twoje dane są zawsze zapisywane, więc nie możesz zacząć od nowa. Jeszcze jedno, i to sprawiło, że przyznałem 3 gwiazdki. Złoto jest bardzo trudne do zdobycia. Proszę, ułatw sobie zdobycie złota.
Pociski wroga są naprawdę irytujące. Działają jak karabiny maszynowe i strzelają do siebie, to śmieszne. Również dlaczego 90% śmigłowców bojowych potrzebuje złota, które najwyraźniej jest bardzo trudne do zdobycia. W przeciwnym razie jest to fajna gra?
Wciaga
Naprawdę jest to niesamowita gra, ale ma kilka błędów, które polegają na tym, że za każdym razem, gdy pójdę do warsztatu i ukończę misję, aplikacja automatycznie uruchomi się ponownie lub automatycznie otworzy się strona główna mojego telefonu. Rozwiąż ten problem.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hành động ceva
Za każdym razem, gdy gram, tracę postępy. Nawet po wydaniu pieniędzy. Jaki jest sens zapisywania w chmurze, jeśli niczego nie zapisuje?
gra jest dobra, ale ma zbyt wiele reklam, więc nie mogę nawet grać po 1 misji 1 reklamy przychodzą jestem bardzo zawiedziony stara była najlepsza, potrzebuje danych do gry i pochłania dużo moich danych, ponieważ reklamy zmniejszają lub usuwają reklamy Twoja gra nie jest tylko ten, który odinstalowałem tę grę, ponieważ jest nieprzyjemny
Sterowanie tragiczne. Potrzeba zbyt dużo czasu by się do niego przyzwyczaić. Do naprawy + możliwość dodania odwróconego sterowania.
Уберите нах.. рекламы. евозможно играть
Kiedyś uwielbiałem, gdy mam wszystkie wspaniałe helikoptery, w tym Longinus, ale straciłem to wszystko po aktualizacji. Były czasy, kiedy darmowe diamenty były wręczane graczom, ale już nie, musisz kupować za prawdziwą gotówkę. Nienawidzę tego teraz TBH
Nie da sie jej uruchomic
Fajnagra muj tablet śężaćina ale mi dobże dzała
Po jakimś czsie się wyłączać
EPICKI
Gra spoczko , ale trzeba płacić tylko 1 poziom za darmola gdyby nie dawać dać 5 gwiazdek , tak tyylko 3 nie polecam
Proponuje droższe helikoptery ,trudniejsze sterowanie ,bardziej zbudowane misję i może jeszcze płatną wersję
zbyt wiele reklam nie rozumiem, dlaczego programiści są teraz tak chciwi, ponieważ 3 lata temu jest to moja ulubiona gra, ale teraz zamierzam ją odinstalować z powodu wielu reklam, a drugim powodem jest to, że łączą złote misje z internetem, czasem z internetem niedostępne, a trzecim powodem jest to, że kiedy po raz pierwszy instaluję grę, dają zniżkę na zakup, ale teraz nie ..
ta gra jest tak niesamowita, tak świetna i tak fajna. istnieje wiele samolotów, w których można kupić wiele misji i rodzajów wrogów. ale proszę, czy możesz przejść w tryb offline do sklepu z bronią. Nie jest mi smutno, jestem tak szczęśliwy z tej gry. tak trzymaj👍👍👍
Po ostatniej aktualizacji jest tyle reklam, ze normalnie nie da sie grac przy wlaczonym w internecie, przy wylaczonym za to tez nie da sie grac bo przeciez gra wymaga internetu, ciekawe tylko do czego? Pewnie do wyswietlania tych kur...wskich reklam!
Grałem tydzień i potem jak chciałem wejść do mnie ciągle wywalało
Głupia jest bo niej brakspokoju
Gram w tę grę od 13 roku życia (teraz mam 18 lat) i uwielbiam ją. Mam z nim miłe wspomnienia i nie przypomina większości gier mobilnych. Możesz grać bez płacenia ani grosza. Prawdziwa perełka, jeśli kochasz gry takie jak War Thunder. Ta gra zawsze będzie miała szczególne miejsce w moim sercu.
Ta gra jest niesamowita, ale naprawdę potrzebuje sposobu na połączenie się z kontem Facebook lub Google, aby zapisać postępy w grze. Utrata postępów jest dość rozczarowująca, ponieważ masz nowe urządzenie do zalogowania.
Po pierwsze dlaczego odcinek 2 jest takie trudne z cudem na przeszłem.po drugie malo się zarabia hajsu i jeszcze trzeba dawać 10 złota na następne odcinek , ale fajnie się gra malo na pamięci i morzna pograć na przyjemne przyjemne chwile.
Call of Antia: Match 3 RPG رول پلیئنگ cdy
Dane odzyskane po czasie. Bardzo dobra gra. Nareszcie poprawiony interfejs.
chińskie guano!
Złe sterowanie
Pobierałem i grałem w tę grę tyle razy, że również ją odinstalowałem. Ponieważ było to zbyt trudne, możesz zrobić tylko tyle pomocy w grze, teraz zapłaciłem za śmigłowiec bojowy, który nagle został rozebrany. Czy mogę go odzyskać Zapłaciłem 14 USD i wymieniłem