Post by conneecelwade on Mar 9, 2022 1:45:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Твърде много реклами. Вече платих без реклами. Защо още там? Искам да се насладя на тази игра..рекламите ме правят толкова досадни..моля, поправете това или ..просто ми върнете парите. 😌
Доста е скучно, но не е толкова лошо, просто наистина вече не харесвам тази игра 🥺. Съжалявам
Mother Simulator: Virtual Baby Simulācijas spēles vayl
Тази игра е страхотна, харесва ми, но понякога, когато получите добавка, понякога тя нулира играта ви и след това трябва да започнете отначало, затова давам 4 звезди, не е толкова лошо, нали, но харесвам актуализацията, че е супер добра готино!
И аз и сестра ми имаме тази игра. И моята, и нейната са напълно актуализирани, но моята не прилича на нейната. Нейната изглежда по-добре и има повече неща за вършене, но моята не. Толкова съм объркана. Какво става? Бих казал 5 звезди, но са 3, защото не работи.
Не харесвам тази игра, защото трябва да сменяте пеперудата, това е гадно, тя излива частта за надписване и когато дадете на бебето бабата и всичко приключи с нея, трябва да я почиствате отново и отново, препоръчвам ви да не изтегляте тази игра не можете да готвите не можете да отключите други врати, само задния двор, не изтегляйте тази игра, моля, дайте ми разрешение, не
Хей, знам, че разбираш това много, но има много реклами в играта. Разбира се, това може да ни даде почивка, но става много досадно. Всъщност играх тази игра, когато бях по-млад. И трябва да кажа, че наистина се промени! Продължавайте все така и се надявам да видя още актуализации!
Опитвам се да вляза в играта, но е толкова бавно и след това ме изхвърля от играта😣
Това е добра игра, но когато отключвате хола, трябва да се погрижите за нещата, които са трудни. дори нивото на глад е трудно!!!
Тази игра, е най-хубавата игра, която виждам!👶👱❤
Тази игра е дразнеща, тя просто виси......... Това е телефонът само не работи, че Mach ще виси. Мразя това и моля, не изтегляйте тази игра 😠 Не играх само y, защото тази игра е този Mach висящи и дразнещи
Страхотна игра, но двете неща, поради които я оцених с 3 звезди, са, защото не мога да намеря ключа от залата, а второто нещо е, че можете да добавите като квартал и магазини, коли, ботове, парк, ченгета и крадци, защото това ще направи играта все по-добра и по-добра. Обичайте играта, продължавайте упорито!😊❤ Бъдете в безопасност!😺
Тази игра е много глупава, 2020 е и жената трябва да направи всичко. Мисля, че поне да го направи така, че семейството да не е бяло. Не е правилно, жената не трябва да се грижи за къщата. Моля, променете тази игра.
Здравейте момчета, наистина харесвам тази игра и сякаш можете да сте майка на дъщеря това, което изпращате в хола, когато стигнете до стола, тогава това означава, че можете да получите на дъщерята като прическа и други неща, а бебето е още повече по-трудно, отколкото дъщеря им трябва да си прави косата и други неща😃😃😃😛😛
Играта е добра и всичко, но винаги, когато дъщерята вика МАМО, се дразня... о, и на какво ниво получаваш залата, защото аз съм waaaaay преминах ниво 100 и все още няма зала КОГА МОЖЕШ ДА ГО ВЗЕМЕШ?!?!? О, и имам нужда от актуализация, коледната украса все още е готова като март!!!
Уникална,много забавна веднага теглете !!!
Mother Simulator: Virtual Baby Simulasi sxfo
Контролите са бързи и малко трудни за използване
Готино е и добре, но... Не е смешно, но искам да позволите да хвърлите бебето. Съжалявам, ако това е подло, но като хвърлете и контролирайте бебето от каквото искате, имам предвид, когато го хвърляте. Той седи на пода. Обича да играе с играчки, а също и когато е на пода, ако позволите или на креватчето, той може да седи. И също така, когато му дадете играчка, той грабва и си играе с нея, където и да е, моля, позволете
Супер е!!
Иска ми се тази игра да имаме ключовете за пътя, за да можем да отидем в коридора или двора и е трудно да вземем ключа от двора и светия ключ, но не знам къде е. Просто не го поставих там, сигурен съм, че бих искал да не трябва да избират кой трябва да вземем, предполагам, че дори не можем да вземем момче или момиче, което искаме за тази игра
Обичам тази игра, защото изглежда те учи как да правиш неща, майка защо трябва да актуализираш своята ще е скучна
ТАЗИ ИГРА Е ТОЛКОВА ДРАЗНА, че са само всички добавки. Винаги, когато взема нещо, се появява реклама и аз я хвърлям, друга реклама! Толкова е досадно и го десталирах, защото ме ядосва заради всичките реклами.
Здравейте, дадох на тази игра 3 звезди⭐⭐⭐, защото наистина харесвам тази игра, много е забавна да се играе, но не е наистина приятна, защото има толкова много реклами всяка секунда и отнема цялото забавление от играта и тя блести много зле.
Классссссссссссссссс
Zelle -Occult Adventure- Pustolovske igre plf
Променям мнението си, мразя тази игра, има много реклами, моля, поправете това
Става някак скучно и съм едва на ниво 27! Ще бъде страхотно, ако можете да излезете от къщата, за да купите хранителни стоки и може би да изведете бебето на разходка в парка. А дъщерята е много досадна да ме моли да я сресвам на всеки няколко минути. косата ми, но само веднъж. Ще бъде хубаво да й дам урок и може би да я видя да ходи и да казва неща, различни от !МАМО! И таймерът е много досаден, бих искал да го премахна. Много се надявам да бъде добавен.....
Графиката е ужасна. Играта беше супер бавна и имаше куп реклами. Има добър потенциал
Това е добра игра, но времето е толкова бързо и много реклами, така че може би ако дадат дълго време и без реклами, ще й дам 4 звезди
Не се ядосвам за рекламите, защото това е офлайн игра, ако не искате рекламите да се показват, докато играем, изключете вашия wifi! Тази игра не се нуждае от wifi или данни, освен ако не искате да гледате добавки. Надявам се това да помогне.
АЗ СЪМ НА НИВО 40 НО ТАТЕ ОЩЕ НЕ СЕ ПОЯВИ , а някои хора казват , че таткото се е появил толкова рано за тях и какво не е наред с залата ? Моля, отговорете ми
Обичам играта!!! Играх го веднъж преди една година и на другия ми телефон, който се счупи и го играя отново, но има два малки проблема, когато отидете в задния двор, те имат врата, която не можете да отворите, можете ли да отворите вратата, моля, и можете получавате домашен любимец на 9-ия ден, моля, чао!!
Ооо хубаво, но помогни ми за ниво 10):
това много яко!! Обичам го толкова много, въпреки че току-що го изтеглям, но е много готин, предлагам ти да го поправиш, когато вземеш артикул, толкова бързо и някои неща падат, защото го бъркам, но ми харесва толкова много!!
Харесвам играта, но бих искал да можеш да избираш дали искаш 2 да имаш момиченце или момченце или дори близнаци или тризнаци. И още нещо можете да добавите още няколко прически. И бихте ли могли да добавите деца и да можете да ги проектирате така, че родителят не само да има бебе. И трябва да можете да проектирате стаите и да проектирате сами, например какво носите, трябва също да можете да проектирате своя съпруг. Би било хубаво, ако не поставяте бебето на столче за хранене през цялото време.
Mother Simulator: Virtual Baby Παιχνίδια προσομοίωσης rjh
Защо залата не се отваря в тази игра? Аз съм в тази игра на Ден 150 и залата все още не е отворена. И му дадох три звезди, само защото залата не се отвори, моля, отговорете ми бързо 
Същото като последния преглед, мразех всички реклами, които се появяваха на всеки 2 бутона, върху които щракнах. ОПРАВЯ ГО ИЛИ ЩЕ ГО ДЕИНСТАЛИРАМ!😡😡😡
Страхотна игра, но като всички останали искам да знам как или къде да взема ключовете за заключените врати, малко се надявам, че ще ни даде повече неща, които да правим с бебето, а не едни и същи неща отново и отново. Другата причина да оценим играта с 3 звезди е, че съпругът хвърля чашите си на земята, след като изпие кафето, а на пейката има само две чаши, така че непрекъснато се налага да ходя напред-назад, за да взема чашите, за да може да презареди и достави.
Просто е много реалистично! Уау, обичам тази игра. Благодаря ви, че го направихте. наистина ти благодаря. И ми харесва как го направи 3D, уау благодаря много! Реалистично, Уау Уау Уау, благодаря. Не знам колко пъти трябва да ви благодаря, но обичам тази игра. Благодаря ти! ♡♡♡♡ харесвам го. 4 звезден преглед! Пич много благодаря. Наличието на тази игра ме прави наистина в телефона на майка ми сега. Благодаря ти много. Ти си най-добрия! ♡♡♡♡♡
Теглете супер е 🥰
Хареса ми това приложение!!! Разбира се, забелязах, че няма никакви ключове, така че го прочетох. И наистина бих искал да знам кога ще излезе следващата актуализация или дали все още се актуализирате. Както казах, обичам да играя тази игра, но все пак бих се насладил повече с повече неща за правене. Благодаря ви, че четете.
Много е хубава игра
Много реклами
Току-що изтеглих тази игра и вече съм гледал около 20 реклами и всеки път, когато натисна бутон, трябва да гледам добавка, МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА Чувствам се, че не можете да разберете, МОЛЯ, отървете се от рекламите
Тази игра е наред, докато не стигнете до второ ниво! Това може да е просто моето устройство, но веднага щом дадете на бебето, че е втората играчка, има реклама! И бихте си помислили, че това ще се случи само веднъж, но след това го направи отново и отново и отново !!! Стана много досадно!😡 Но както казах, това може да е моето устройство, не съм сигурен.. О, и след това не можах да играя останалата част от играта, което също беше досадно, защото се надявах да завърша играта, но Не мога да играя останалите!🙁😡
Много обичам да играя. Но има много реклами и много по-малко време за завършване на работата. Също така бих казал, че всички нива, в които банята или хола трябва да бъдат отворени. И също така бих искал да споделя, че хора като баща, майка, дъщеря, бебе и т.н. трябва да бъдат видими, за да можем да завършим играта, иначе времето ще свърши. И също така бих искал да кажа, че ще има малко време, за да могат всички неща, които бебето и хвърлят, да се съхраняват на собствените си места
Защо трябва да заключват всички стаи за определени дни!!!!!!!!!!!!!!!! Тази игра е гадна.😑😐😣
Пробвала съм аз и преди ся ще видя да е същото или се променила 😐😑💘
Харесвам тази игра, но... в тази игра има толкова много реклами, мисля, че трябва да я поправите, за да мога да се наслаждавам да играя тази игра.😊😊
Харесвам играта, но не ми дава реклами тук